ابتدا باید دیوار دقیق اندازه گیری شود تا به همان میزان از کاغذ دیواری را برش بدهیم.
نکته حائز اهمیت این است که در اولین برش کاغذ دیواری پنج سانتی متر اضافه تر برش میدهیم تا هم میزان دقیق دیوار را برای نصب کاغذ دیواری بدست بیاوریم و هم از دفعات بعد پرتی کار نداشته باشیم و یا کمتر باشد.
برای نصب کاغذ دیواری نکته مهم کد کالا می باشد که به غیر از این کد، کد دیگری به نام BATCH NO و یا LOT NO نام دارد که سریال ساخت آن کارگاه یا کارخانه می باشد و البته ممکن است کارخانه ها با سریال های مختلف کمی تغییرات در رنگ کاغذ دیـواری انجام داده باشند.
به همین دلیل باید هنگام نصب سریال ها و کد ها همه با هم یک شکل و هماهنگ باشند.
پس از برش کامل کاغذ دیواری ها، توسط یک برس که از قبل آغشته به چسب شده به پشت کاغذ دیواری می مالیم و کاغذ دیواری ها را از قسمت چسب خورده بر روی دیوار قرار می دهیم.
نکته مهم این است که ترتیب این کاغذ دیواری ها رعایت شود و بعد شروع به نصب کاغذ دیواری توسط شاقول از اول دیوار می کنیم.
کاغذ دیواری هایی که پشت آنها چسب دار هستند فقط باید کمی خیس شوند، البته این مورد برای کاغذ دیواری های طرح non-woven متفاوت است.
بدین شکل که به جای نصب کاغذ دیواری قسمت چسب دار را بر روی دیوار نصب می نمائیم و از بالا با توجه به خط شاقول قطعه چسب خورده را باز و از قسمت دیگر که تا خورده است از پائین باز میکنیم و به روی دیوار می چسبانیم.
بعد از نصب همه این مدل ها برای صاف و همسطح شدن کاغذ دیواری به روی دیوار باید از ابزاری شبیه به برس نرم و یا کاردک پلاستیکی استفاده نماییم تا اگر چسب اضافه زیر کاغذ دیواری وجود دارد خارج شود، با این کار از طبله کردن کاغذ دیواری جلوگیری می شود مخصوصا قسمتهایی که نزدیک به جای کلید و پریزهایی که از قبل نصب از روی دیوار جدا نموده ایم.
در آخر بعد از تکمیل نصب کاغذ دیواری دیگر به دیوار دست نمیزنیم و اجازه میدهیم تا خوب خشک شود کار، البته حین خشچ شدن ممکن است حباب هایی روی کار رویت شود، اما نگران نباشید زیرا با خشک شدن کامل آن حباب ها هم از بین میرود و شما یک کار تمیز و با کیفیت را به مشتریا نتان ارائه می دهید.
طراحی سایت و سئو توسط دود